CIVILNEK ÁLCÁZOTT PÁRTRENDEZVÉNYEN “MUTATKOZIK BE” A FIDESZ-KDNP VÁRHATÓ POLGÁRMESTER-JELÖLTJE SALGÓTARJÁNBAN

“Gasztro Pikniket” tartanak a héten Salgótarjánban. Akár örülhetnénk is, hogy élénkül a nógrádi megyeszékhely közösségi élete, de már az esemény sajtótájékoztatójából látható, hogy lényegében itt egy Fidesz-KDNP pártrendezvényről van szól.

A tájékoztatót ugyanis Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő és Szabó Csaba KDNP-s önkormányzati képviselő tartja. Előbbi a “Polgári Salgótarjánért Alapítvány” alapítójaként, másikuk kommunikációs munkatársként szerepel a meghívón.

Várhatóan Szabó Csaba lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választáson.

Az eddig leírtakat nevezhetjük ízléstelennek, de az igazán felháborító az, hogy szociális felzárkóztatásra szánt uniós támogatásokból is jut pénz a politikai kampányokra. A civil eseményekbe csomagolt pártrendezvények lebonyolításához ugyanis alapítványokon keresztül használnak fel EU támogatásokat is.

A korábbi kampányokban például rendszeresen szerveztek disznóvágást, szabadtéri főzést, egészséges étkezést népszerűsítő programokat, amelyeket a helyi fideszes képviselőkhöz köthető alapítványok uniós támogatásaiból finanszíroztak. A rendezvényeken pedig teljes hangerővel nyomták a propagandát.

Nem mellékesen a mostani piknik meghívóját is egy helyi képviselőhöz köthető, EU pénzekkel vastagon kitömött alapítvány email címéről küldték el a médiának.

Forrás: Tarjáni Fészek/facebook

Kapcsolódó cikkek

A magánnyugdíj vagyon után ellopják a lakáskassza vagyont is!

Rubóczki Tamás

Megvizsgálom amit elkövettem…(szüzességem története)…avagy az olajszőkítést Pintér vizsgálja

O.L.K.T.

Csodák pedig igenis léteznek! Felcsúti csoda: egy év alatt 26 milliárddal lett gazdagabb Orbán (veje)

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!