Bűnözők Jászberényben – ja természetesen Fidesz!

Egy évekkel ezelőtti, önkormányzati megrendelésre készült -közpénzből finanszírozott -, Jászberényt népszerűsítő film képkockái köszönnek vissza Szabó Tamás polgármester szombaton közzétett kampányfilmjében.

Az már kiderült, hogy Szabó nincs tisztában a jogköreivel, hiszen – ahogy korábbi cikkünkben is megírtuk – amikor a Polgárőrség létszámának emelésével kampányolt, olyan dologra tett ígéretet, amire egy polgármesternek nincs ráhatása. Most azonban az is bebizonyosodott, hogy az sem világos számára, hogy mit tehet meg a kampánya során.

2017. április 22-én jelent meg a Youtube-on az a Jászberényt népszerűsítő film, amely az önkormányzat megbízásából és finanszírozásában készült. Így a film jogai az önkormányzatot illetik meg, hiszen azt a jászberényiek adóforintjaiból forgatták.

Márpedig ennek a filmnek két jelenetét is láthatjuk Szabó Tamás szombati kampányfilmjében, amelyet a regnáló polgármester közösségi oldalán mutatott be. Az pedig világos, hogy egy polgármesterjelölt akkor sem használhatja a kampányban az önkormányzat tulajdonát, ha jelen pillanatban ő a polgármester.

Hiszen, ha így tesz, az azt jelenti, hogy kampányában közpénzen vásárolt elemeket használ, ha úgy tetszik, magáncélra, sőt, az őt jelölő Fidesz-KDNP céljaira használja fel az önkormányzat tulajdonát, a jászberényi adófizetők pénzét.

Nem tisztünk eldönteni, hogy itt plágiumról vagy tiltott kampányfinanszírozásról lehet-e beszélni, de hogy egyáltalán nem tisztességes, az bizonyos.

A környezetünkért… Közösen fejlesztünk!

A környezetünkért… Közösen fejlesztünk!

Gepostet von Dr. Szabó Tamás am Samstag, 2. November 2019

Kapcsolódó cikkek

Volt KISZ-esek, majd liberálisok, majd konzervatív keresztények, Illiberálisok, neobolsevisták, ügynökök

O.L.K.T.

Orbán Viktor: “Új családvédelmi akciótervek járnak a fejemben!”

O.L.K.T.

Magyarországot ismét megbüntették

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!