Bűnözők irányítják az országot!

0

A magyar kormány prominensei ahányszor csak lehet, mondják, hogy nem támogatnak bevándorláspárti politikai pártokat és politikusokat. Az általuk hülyének tartott, és ezért lenézett hazai közvélemény felé mindezt még egyszerűbben kommunikálják. Azt mondják, hogy a magyar embereknek joguk van eldönteni, hogy kikkel akarnak együtt élni.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a magyar embereknek ezt nem áll jogukban eldönteni. Most nem a poén szintjén közelítenénk a témához, ezért nem tesszük fel azt a költői kérdést, amit az elmúlt időszakban amúgy sokan feltettek. Vagyis, hogy akarunk-e Orbánnal, Szijjártóval, Rogánnal, és társaikkal együtt élni. Olcsó poén lenne, épp olyan, mint a migránsozás. Mindenki tudja rá a választ.

A magyar emberek, függetlenül attól, hogy mit gondolnak erről, már most sem dönthetik el, hogy kikkel élnek együtt. Mert bár az ország lakosságának nagyobbik fele tisztességes és becsületes, élnek közöttünk gyilkosok, rablók, sikkasztók. Nőverők, gyereket molesztálók, állatkínzók és mindenféle más gazemberek.

Fehérgalléros bűnözők például, akik talán még egy pofont sem adtak soha senkinek, ezzel szemben milliárdokkal rövidítették meg a közvagyont, amivel másoktól vették el a lehetőséget egy elfogadható minőségű életre.

Ne hazudjuk hát azt a magyaroknak, hogy jogukban áll eldönteni, kikkel kívánnak együtt élni. Nincs ilyen joga senkinek, mert nem is lehet. Egyazon haza polgárai vagyunk, és ameddig el nem megyünk innen, azok is maradunk.

 

Szerző.: Föld S. Péter

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!