Bulvárban terjeszkedik Rogán Cecília és Sarka Kata.

Máris feltűnt egy bulvár híroldal impresszumában a decemberben bejegyzett új cégük, a Top News Hungary.

A Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata tulajdonában lévő Top News Hungary Kft. megvásárolta a TWN.hu bulvár híroldalt, derül ki annak impresszumából. Ott korábban még az állt, a Top World News nevű oldal kiadója a Kasza Tibor érdekeltségében lévő TWN Press Média Kft.

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata tavaly decemberi bejegyzéssel alapította a Top News Hungary Kft.-t, mint arról korábban a 24.hu beszámolt. A Cégközlöny szerint a cég tevékenységi körébe többek között a napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és a reklámügynökségi tevékenység tartozik. A vezető tisztségviselője Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé.hu ügyvezető igazgatója. Ez utóbbi portált működtető Netrise Hungary Kft. tulajdonosa a cégjegyzékben szereplő adatok szerint az a Bessenyei István, aki a kormánypártok által kedvelt Valton Security kisebbségi tulajdonosa, illetve sajtóhírek – például az Átlátszó – szerint Sarka Kata férje is.

A Top News Hungary Kft.-ben a többségi tulajdonos Rogán-Gaál. Ez egyébként Rogán Antal feleségének és Sarkának a második közös médiával foglalkozó cége. Rogán-Gaál először 2016-ban, a Magyarország szépe szépségverseny zsűrijében jelent meg a nyilvánosság előtt a Nakama & Partners ügyvezető igazgatójaként. A cégjegyzékből kiderül, Sarka ebben a cégben is partnere.

Forrás Népszava https://nepszava.hu/3029443_bulvarban-terjeszkedik-rogan-cecilia-es-sarka-kata

Kapcsolódó cikkek

Dajcs ‘sohasemdolgozott’ Tomi jót bulizott.

H Miklós

A szopófantom a kormány hibája Burány Sándor Mszp-s politikus szerint.

H Miklós

Nem kétséges ki vagy mi lesz a következő ellenség

O.L.K.T.