Bukott a lengyel Fideszes modell Brüsszelben Dobrev Klára szerint

Beata Szydlo, volt lengyel miniszterelnök, ma harmadszor, végleg megbukott az Európai Parlament Foglalkoztatásügyi Bizottságában. Az EP képviselők egyszerűen nem voltak hajlandóak megválasztani őt a Bizottság elnökének.
Mégpedig azért nem, mert a “lengyel Fidesz” – a PiS – embere. A jelölését szégyenszemre vissza kellett vonni.
A PiS és a Fidesz ugyanabból a kottából játszanak. Egymástól veszik a beteg, gonosz ötleteiket. A sorsuk is ugyanaz lesz.
A kormánypropaganda megint hazudik. Nem a magyar ellenzék áskálódik a “nemzet kormánya” ellen, amikor megvonja a támogatást a jelöltjeiktől. Az európai demokraták tagadják meg a szélsőjobboldali pártok embereit. Még akkor is, ha miniszterelnökök voltak.
Apró, de fontos győzelem a mai, megyünk tovább. Ellenállunk otthon, ellenállunk Strasbourgban és Brüsszelben. Felkészül Trócsányi László és Hídvéghi Balázs.
Forrás Dobrev Klára Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szektásoknál járt Orbán Fátimaban

O.L.K.T.

Rogánéknak mindent lehet

O.L.K.T.

Egy hónapon keresztül kell bocsánatot kérniük Rogánéknak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!