Bukhat a Fidesz 2/3-ad?!

Simonka György mentelmi jogának felfüggesztése új helyzetet teremtett: még a felfoghatatlanul korrupt kormánypárt is elég korruptnak találta ahhoz Simonkát, hogy felfüggesszék a mentelmi jogát – reagált a hétfői hírre a Momentum. Buzinkay György elnökségi tag azt írta:

„Bár számunkra nyilvánvaló, hogy a Fidesz vezetését nem Simonka lopása zavarja, hanem valamilyen belső leszámolás zajlik, a végeredmény ugyanaz: a Fidesz egyik egyéni országgyűlési képviselője elveszítette minden alapját a választókörzet választóinak képviseletére.”

Ezért a Momentum időközi választást követel a Békés megyei 4-es számú OEVK-ban.

„Egy ellenzéki győzelemmel lebontható a Fidesz kétharmada”

– emlékeztettek a tétre. A Momentum továbbra is kitart azon álláspontja mellett, hogy a választókörzetben egy integratív ellenzéki jelöltnek kell indulnia a Fidesz jelöltje ellen, így várja a választ a többi ellenzéki párt vezetésétől.

Egyébként az Országgyűlés egyhangú döntéssel felfüggesztette Simonka György (Fidesz) országgyűlési képviselő mentelmi jogát hétfőn Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezésére.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Soha ilyen nyílt támadás nem érte Magyarországot . Brüsszel és Soros, na meg a migránscunami üzent Olajszőke Sanyának

O.L.K.T.

Hollik: “Európa leggyorsabban fejlődő gazdasága a magyar!” – nem tudom hol élsz te keresztény pojáca, mikor az ország a béka segge alatt kullog!

O.L.K.T.

Lassan kampányhajrá, mi készen állunk.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!