Budapest Pride: Kövér kijelentései miatt tüntetést szervezünk!

Kövér kijelentése miatt tiltakozott már a Magyar LMBT Szövetség, valamint az ombudsman is megszólalt, a Budapest Pride szervezői pedig szombat este fél 7-re tüntetést hirdettek meg a Facebookon a Kossuth térre.

“Söpörjük ki a homofóbiát a közéletből”

címmel szervez tüntetést a Budapest Pride.

Tüntetés Kövér László homofób kijelentései ellen

Tarts velünk, söpörjük ki a homofóbiát a közéletből! Mutassuk meg, hogy sokan vagyunk, akik egy békés, elfogadó, 21. századi európai országban akarunk élni.

Ha téged is felháborít, hogy politikusok minden következmény nélkül polgártársaikat másodrendűnek nevezik, és eleged van, hogy következmény nélkül diszkriminatív kijelentéseket tesznek, tüntess velünk!

Gyere a Kossuth térre május 18-án, 18:30-ra! Hozz transzparenst, zászlót, kereplőt, bármit, ami a békés tüntetés keretei között kifejezi felháborodásod!

Csatlakoztak hozzánk:
Auróra
Baloldali LMBTQ Közösség – Hungarian Rainbow Rose
Csalódott Családok Közössége
Háttér Társaság
Labrisz Egyesület
Liberálisok
Magyar Anyák
Magyar LMBT Szövetség – Hungarian LGBT Alliance
NATÍV
Szabad Terek
TASZ
—————————————————————–
Let’s swipe out homophobia from public life

Demonstration against László Kövér’s homophobic comments.

Join us in swiping out homophobia from public life. Let’s show that there are many of us who want to live in a peaceful, inclusive, XXI. century European country.

If you are also outraged that politicians can call people secondary citizens with no consequences, and fed up with their discriminative talks, demonstrate with us!

Come to Kossuth Square on May 18 at 6.30PM! Bring your signs, flags, anything loud that can express your rage among the frames of a peaceful demonstration.

 

Budapest Pride

 

Kapcsolódó cikkek

Szegedi Péter: Fideszország!

O.L.K.T.

Palkovicsnak ma bomba robban az Akadémiánál!

O.L.K.T.

Mesterházy Attila: Dobra vert ország! (Videó)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!