Brutális rekordot ért el az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Soha nem dolgozott még ilyen sok magyar állampolgárságú személy Ausztriában, mint az elmúlt hónapban. A számuk elérte a százezret-írja a Privátbankár.

Ausztriában dolgozó magyarok száma./Kép. privatbankar.hu

 

Amint a grafikonon is látható, főleg a nyári hónapokban szokott alaposan megugrani az Ausztriában hivatalosan foglalkoztatottak száma a Haupverband nevű érdekvédelmi szervezet adatai szerint.

Júniusban 99 530 magyar állampolgárságú személy dolgozott Ausztriában, ami új történelmi rekord. Az előző hónaphoz képest is jelentős volt az emelkedés (plusz 4749), de az egy évvel korábbi állapothoz képest is majdnem ötezer fő (4996 személy).

A szomszédos országban a foglalkoztatottak száma rendszerint nyár közepén és tél közepén nő meg, a két idegenforgalmi szezon miatt – írja a lap.

 

Via: privatbankar.hu

Kapcsolódó cikkek

Demokratikus Koalíció: Összeomlik a közoktatás az Orbán-kormány miatt!

Rubóczki Tamás

Szellemi polgárháború

O.L.K.T.

FIGYELEM! VESZÉLY!!!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!