Brutális interjút készített Kálmán Olga!

Szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértő, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!

(Elnézést, a hang sokszor halk, de ebben a beszélgetésben csendesre sikerültek a szavak…)

Miért????

Szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértők, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!#gottsegen #szekelylaszlo #szivsebesz#kalmanolga

Publiée par Kálmán Olga Hivatalos oldala sur Mercredi 10 octobre 2018

forrás.: Kálmán Olga Hivatalos oldala

Kapcsolódó cikkek

“Gyermekeid lelkéből már kiöltek tisztességet, Istent és Hazát. Volt kínzólegények demokráciára tanítják ma az unokát.”

O.L.K.T.

DK: Kabátban ülnek a budafoki gimnazisták az iskolában!

Rubóczki Tamás

Zsák a foltját. Jó helyre nősült Tiborcz. Ő az aki büntetlenül bármit megtehet ezzel az elbutított magyar néppel szemben.

O.L.K.T.