Brutális interjút készített Kálmán Olga!

0

Szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértő, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!

(Elnézést, a hang sokszor halk, de ebben a beszélgetésben csendesre sikerültek a szavak…)

Miért????

Szeptember 3-ára a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértő, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!(Elnézést, a hang sokszor halk, de ebben a beszélgetésben csendesre sikerültek a szavak…)#gottsegen #szekelylaszlo #szivsebesz#kalmanolga

Gepostet von Kálmán Olga Hivatalos oldala am Mittwoch, 10. Oktober 2018

forrás.: Kálmán Olga Hivatalos oldala

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!