Brutális dolgot tett egy kisgyermekes anyuka a fideszes képviselőkkel! (Videó)

0

Ebben az országban a fideszes vezetőket abszolút nem hatja meg, ha egy kisgyermekes anyuka az utcára kerül, még akkor sem ha egyáltalán nincs tartozása. Döbbenetes dolog történt a kőbányai Bihari utcában. Ez az eset jellemzi az egész magyar közéletet.

Egy városrehabilitációs programban 700 milliót költöttek a szóban forgó lakások komfortosítására, de az átadás után néhány évvel az önkormányzat életveszélyessé nyilvánította az épületet. A házban sok a gyerekét egyedül nevelő anya. A legtöbbüknek egyáltalán nincs tartozása, akinek volt korábban néhány tízezres elmaradása, annak is sikerült ezt mostanra rendeznie. A lakók levelekben, telefonon és személyesen fordultak az önkormányzathoz, de valódi segítséget eddig nem kaptak. A 444.hu remek összefoglalója az esetről itt olvasható. Egy kilakoltatott, kétségbeesett anyuka a fideszes politikusok előtt is el merte mondani a véleményét:

„Egy ilyen állam ne nevelje fel az én gyermekemet”

 

olkt.hu/444.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!