Brutális csapást mért a budapesti agglomeráció Pilis-beli településeire az a nem várt fejlemény, hogy decemberben hó esett

Brutális csapást mért a budapesti agglomeráció Pilis-beli településeire az a nem várt fejlemény, hogy decemberben hó esett:

hétfőn reggel munkába-iskolába menet olyan dugó alakult ki Pilisszentiván térségében, hogy a 10-as út környékén szó szerint beállt a Pilis.

A 444.hu beszélt egy férfival, aki reggel 7-kor indult el Pilisszentivánról és 10 óráig, 3 óra alatt az onnan 10 kilométerre eső ürömi Lidl-ig jutott el. Elértünk egy másik szentiváni lakost, aki kora reggel a fiát vitte volna be az iskolába a városba, de miután fél óra alatt a település határáig sem jutott el az álló forgalomban, végül a vasútállomáson rakta ki a gyereket.

A dugó miatt természetesen a buszközlekedés is lebénult, a környéket órákon át csak vasúton lehetett elhagyni.

Külön érdekesség, hogy egyes számú áldozatunk a Szentiván-Üröm közötti szakaszon sehol sem látott keresztbefordult vagy árokba csúszott járműveket, a forgalom mégis totálisan lebénult. Valahogy így:

Te is dugóban álltál? Vagy még mindig ott állsz? Voltak vagy vannak munkába/sulibamenős élményeid? Magányosnak érzed magad? Írj, vagy küldj fotót, videót a hétfő reggeledről.

Kapcsolódó cikkek

Plágiumügyek és következményeik….Miért nincsenek börtönben ? Miért engedi az állam ezt a csalást?

O.L.K.T.

Lófaxt sem kaptak nem még beígért béremelést a honvédkórház dolgozói

O.L.K.T.

A KDNP szerint Magyarországon börtönbiznisz van, amit a Soros-hálozat irányít!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!