Bródy megint dallal üzent – ezúttal a hazaárulózó kórust vezénylő Hende Csabának

Bródy János egy dalt küldött szombathelyi barátainak és Hende Csaba volt honvédelmi miniszternek. A zenész a Facebook oldalán tette közzé az „Akit a hazája nem szeretett” című számot, amelyben többek között arról énekel, hogy nem tartja egyenlőnek hazaszeretet a kormány szeretetével.

Akit a hazája nem szeretett

Szombathelyi barátaimnak, (és Hende Csabának), szeretettel…

Gepostet von Bródy János am Donnerstag, 26. September 2019

Bródy nem véletlenül küldte Hende Csabának (is) a számot. Az LMP Vas megyei szervezete kedden tette közzé azt a videót, amelyben a volt honvédelmi miniszter “hazaárulást” skandáltat a közönséggel. Hende a Fidesz programját ismertette Szombathelyen, miközben a helyi ellenzéki pártok jelöltjeit is szóba hozta.

A volt miniszter mögötti kivetítőn még Nemény András polgármesterjelölt fotója is megjelent, amely mellé terroristának tűnő személyek arcképét vetítették. Hende ezután arra vette rá a közönségét, hogy egyre hangosabban kezdjék kiabálni a hazaáruló szót.

Bródy szeptember 19-én jelentkezett egy új dallal, Tudod, én ott voltam címmel, amelyben többek között a múlthamisítás témakörét érinti. A Flag magazin azzal vádolta meg, hogy a Orbán Viktornak címezte a sorait, erre reagálva a zenész azt mondta, eszébe sem jutott a magyar miniszterelnök, amikor a dalt írta.

Kapcsolódó cikkek

Meghalt egy ember. Kínok között, üvöltve…

O.L.K.T.

80 milliárdot szórt szét a kormány a vajdaságban, de még folytatják!

H Miklós

Hollik István: Felesleges sztrájkolni Magyarországon!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!