Bródy János is reagált a választásokra

0

Ahogy megszokhattuk, Bródy János ismét sajátos módon reagálta le a vasárnapi választások eredményét. A közéleti kérdésekben műveivel is rendre állást foglaló dalszerző-énekes ezúttal is egy nótájával üzente meg a véleményét: „Lesz még egyszer …”.

„Hej, a törvény legyen egyenlően mérve
A szabadság s a testvériség védje
Lesz még egyszer szép a világ
Lesz még Magyar Köztársaság
Álljunk fel hát érte”.

Lesz még egyszer

Hej, a magyar égen sok a felhőDe a magyar viharban is felnőLesz még egyszer szép a világLesz még Magyar KöztársaságHej az idő eljőFel van írva az a magyar égreSzabad lesz az ország minden népeLesz még egyszer szép a világLesz még Magyar KöztársaságHa nincs, hozzuk létreEsküdjünk hát fel az igazságraNem született senki szolgaságraLesz még egyszer szép a világLesz még Magyar KöztársaságAkárki meglássaHej, a törvény legyen egyenlően mérveA szabadság s a testvériség védjeLesz még egyszer szép a világLesz még Magyar KöztársaságÁlljunk fel hát érte

Gepostet von Bródy János am Montag, 26. Februar 2018

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!