Bródy János beolvasott a fideszes hatalomnak!

40 év után új kislemeze jelent meg Bródy Jánosnak. A születésnapját nemrég ünneplő zenész az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt.

Bródy János a műsorban leszögezte, hogy nem érzi, hogy ne szeretné őt a hazája. Félreértésnek nevezte, hogy a most megjelent kislemez címadó dala önmagáról szólna, sokkal inkább az elmúlt száz év azon több százezer magyarjáról, akik joggal érezhették úgy, hogy a szülőföldjük mostohán bánik velük, és ha életben akarnak maradni, el kell hagyniuk a hazájukat.

Azt is fontosnak tartja, hogy a hazaszeretet az nem az épp regnáló kormány szeretetét jelenti.

Bródy János nemrégiben szűkszavú posztban közölte, hogy elmarad Bulgakov Képmutatók című drámájának Operettszínház-beli bemutatója, amelyen Kocsák Tiborral közösen dolgoztak, mert a színház frissen kinevezett igazgatója felmondta a szerződésüket.

Arra a kérdésre, hogy politikai döntés született-e, Brórdy János úgy válaszolt: nem tudja, hogy a frissen kinevezett igazgató elképzeléseihez miért nem illett a darab, de könnyen lehet, hogy éppen azért választották őt, mert más elképzelései vannak, mint elődeinek voltak.

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Miféle bevándorlást kell megállítani? KI AKAR MAGYARORSZÁGRA JÖNNI?

O.L.K.T.

A fideszesek saját szövetségeseiket haragították magukra Brüsszelben

H Miklós

Ön szerint, igaz lehet az a mások által nyilvánosságra hozott állítás, miszerint Orbán veri a feleségét?

H Miklós

Hozzászólok