Breaking: Bakondi szerint óriási a migrációs nyomás a kerítésnél! De hová lett a beígért 70 ezer?

A kerítés azonban állja a terhelést!

A rendőrség hivatalos honlapján közzétett, az ORFK Kommunikációs Szolgálatának beszámolója szerint karácsony másnapján a magyar-szerb határt illegálisan átlépni szándékozók száma:

 

2

volt.

A police.hu arról nem tesz említést, hogy ebből mennyi a hazájában korrupcióért jogerősen elítélt, egykori miniszterelnök.

Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója még 70 ezer migráns vízionált még Karácsony előtt, de ők sajnos nem érkeztek meg. (És nem is fognak. – a szerk.)

Bakondi György akkor arról beszélt, hogy a kormány álláspontja, hogy az illegális migrációt meg kell állítani a külső határokon, Európába csak azok jöhessenek be, akiket már ellenőriztek, és akik valóban menedékjogra jogosultak; a problémát nem behozni kell, hanem ott segíteni, ahol a baj van, a többi között pénzügyi, gazdasági, szociális intézkedésekkel.

Bakondi György szerint nemsokára az a mennyiségű menekült ami a kormány informátorai szerint Magyarország felé tart, az még Karácsony előtt megérkezhet a déli határhoz.

Erről bővebben itt olvashat.

 

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Országos általános sztrájkra készülnek a szakszervezetek!

Rubóczki Tamás

Újabb jó pont a mozgalomnak!

O.L.K.T.

Tárki felmérés – 4,6 millió ember él mélyszegénységben

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!