Botrány: Teljes harci díszben vegzálják az utasokat a BKV ellenőrei!

A félelem “közegei” címmel küldött be egy fényképet László.

Teljes harci díszben lépett föl a budapesti 95-ös buszra egy-két BKV-ellenőr “védelmére” két, önkormányzati biztonsági “közeg”, egy nő és egy férfi. Nyomban találtak is egy delikvenst, egy tisztességesen öltözött diákot, akinek valamilyen pecsét hiányzott a papírjáról, kisebb hangváltás is volt a diák és az ellenőrök között. Le is szálltak vele néhány megálló múltán Kőbányán. A “közeg” felszereléséből sikerült fölismernem a rádiót, a bilincset, a gumibotot, a paprikaszprét; a többit nem tudtam azonosítani a hátsóján. De nem is vagyok kíváncsi rá, legföljebb ha majd gránátvetővel fölszerelt sárga tengeralattjáróval tülekednek föl a a buszra. A lényeg, hogy mindenki féljen, mondjuk a migráncsok sokaságától. Ez utóbbiak nincsenek ugyan, marad hát a félelem.

Ez a Fidesz új erőfitogtató egysége, vagy csak szimplán kell a lóvé, mert Tarlósék széplopkodták az agyukat Dabóczy Kálmánkával és valahogy vissza kell pótolni.

Döntsétek el ti.

 

 

szerző.: Kulcsár László

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

A Lázadás Éve …VIDEÓ

O.L.K.T.

Kósa Lajos: Orbán Viktor vezetésével élen jár az ország!

O.L.K.T.

Rohad a Kútvölgyi Kórház! (+Videó)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!