Botrány Rogán Antal körül!

Egy három évvel ezelőtti állítás miatt hamis vád gyanújával nyomozás indult a 28 éves börtönbüntetését töltő Portik Tamás ellen – írja a Magyar Nemzet.

A Prisztás József és Boros Tamás meggyilkolásának a megrendelése miatt elítélt olajmaffiózó 2016 júniusában, a Juhász Péter volt Együtt-elnök és Rogán Antal közötti személyiségi perben ejtette el, hogy egyszer tízmillió forintnak megfelelő eurót adott át a Miniszterelnöki Kabinetiroda jelenlegi vezetőjének, akkori belvárosi polgármesternek a Károly körút 26. alatti ingatlan megszerzése fejében. Portikot azért hallgatták meg az ügyben, mert Juhász néhány nyilatkozatban és Facebook-bejegyzésben azt állította, Rogán bűnöző és bűnözőkkel – köztük Portikkal – üzletelt. Emiatt a tárcavezető bíróság elé vitte az Együtt volt elnökét.

Állítása miatt Portik ellen már akkor tettek feljelentést hamis vád miatt, de az ügyészség ezt visszadobta. a Magyar Nemzet szerint néhány napja a hatóság felülvizsgálták az iratokat, és rájöttek, hogy a megalapozott döntés meghozatala további bizonyítást igényel. Az eljárást a Fővárosi Nyomozó Ügyészség folytatja majd, Portik egyelőre nem gyanúsítottja az ügynek.

Portik egyébként azt állította, hogy Pápa Marianne – Habony Árpád nagybátyjának az özvegye – megbízásából vitt el Rogánnak tízmillió forintnak megfelelő eurót egy Centrál Kávéház melletti szűk utcába, emlékei szerint egy pártirodába.

 

olkt.hu/magyarnemzet.hu

Kapcsolódó cikkek

Bakondi György: Növekszik a migráció!

Rubóczki Tamás

Súlyosan meg akar ismét minket lopni a kormány!

Rubóczki Tamás

SZAVAZZON! Ön szerint, Orbánról fognak utcát elnevezni?

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!