Botrány: Kisiskolásokat használ választási postásnak kampányában a makói fideszes polgármester

Új szintre lépett a politikai pedofília Makón.

A makói kisiskolásoknak a napokban egyenként kellett bemenniük az iskolatitkárságra, hogy átvegyenek egy csak hétköznapokon, iskolaidőben felhasználható fürdőbelépőt a fideszes polgármester, Farkas Éva Erzsébet szülőknek szóló kampánylevelével együtt.

Egészen elképesztő, hogy a Fidesz már a kisiskolásokat sem hagyja békén, és a fideszes politikai pedofilok alsós gyerekeket használnak postásnak a kampányban. Az már csak hab a tortán, hogy a belépők ára a város költségvetésében nem jelent meg, így a jelenlegi polgármester kampányának költségeit a következő testületnek kell majd állnia.

A Demokratikus Koalíció álláspontja egyértelmű: el a kezekkel a gyerekeinktől! Orbán Viktor és oligarchabarátai az elmúlt 9 évben már meglopták a jövőjüket, lerohasztották az iskoláikat, fillérekért dolgozó bérrabszolgát vagy munkanélkülit csináltak a szüleikből.

A gyermekeink lelkét már nem adjuk!

Szerző.: Mucsi Tamás (Független),
az ellenzék közös makói polgármesterjelöltje.

Kapcsolódó cikkek

Gyöngyösi Márton: “Bérrabszolgaságon alapuló diktatúra” jöhet!

O.L.K.T.

Politico: A magyar kormány nyakig benne van a Gruevszki-ügyben!

Rubóczki Tamás

„A kamasz fiam meleg, és eszem ágában sincs orvoshoz vinni”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!