Bősz Anett: A közmédia dolga az lett, hogy agyalágyultnak állítsák be az ellenzéket

0

„Fürjes Balázs reakcióját rendkívül cinikusnak éreztem. Ő is része, alakítója annak a rendszernek, amely alapvetően úgy van berendezve, hogy minden elemében azt sugallja: az ellenzéki politikus gazember, akit megszólalni sem szabad hagyni. Tudatosan alakítottak ki egy olyan rendszert, amiben a sajtómunkások minden erejükkel igyekeznek a leginkább megfelelni a kormány vélt vagy valós elvárásainak” – nyilatkozta a Hírklikknek Bősz Anett, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője.

A politikus bejelentette, hogy a Karácsony interjú után felkéri a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságot, hogy vizsgálja ki mindazt, ami az M1-es csatornán interjú címen történt. Illetve vizsgálja meg, hogy a magyar adófizetők pénzéből fenntartott közmédiumban elégséges élő szereplési lehetőség jut-e az ellenzéknek.

Az interjú tovább a hirklikk.hu olvasható.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!