“Borzasztó csapás, hogy pont ma kellett meghalnia”

Zártkörű fellépésre hívta Andy Vajnát a világhírű zenész-producer, Leslie Mandoki. A hírességet lesújtotta régi barátja halálhíre. 

Alig néhány hete invitáltam Andyt a zártkörű budapesti koncertemre, és örömmel fogadta el a meghívást. Borzasztó csapás, hogy pont ma kellett meghalnia” – mondta el a Blikknek Leslie Mandoki, aki 35 évvel ezelőtt, a Rambo második részének forgatása előtt ismerkedett össze Vajnával.

„Hollywoodban találkoztunk, mindketten tudtunk a másikról és hamar szót értettünk. Az évek során nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Nemrég még együtt vacsoráztunk Budapesten, és úgy volt, hogy ma este is velünk lesz. Borzasztó hír! A színpadon fogok megemlékezni róla” – tette hozzá a zenész.

https://m.life.hu/sztarok/20190120-vasarnap-talalkozott-volna-mandoki-andy-vajnaval

Kapcsolódó cikkek

Augusztus 20. Orbán ünnepe

O.L.K.T.

Milyen lenne, ha csak száz ember élne Magyarországon, az Index videója

O.L.K.T.

Ma Jászberényben győztünk, holnap az egész országban. Jakab Péter videója

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!