Böröcz László szerint Gyurcsány miatt zárt be a szarvasi kávéfőző gyár!

Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint Gyurcsány és szocialisták elvették a lehetőséget a magyar vállalkozásoktól.

    Böröcz László a Fidelitas elnöke hétfőn a közmédiának nyilatkozva azt mondta: Magyarország jobban teljesít, amióta hátat fordított a baloldal rossz gazdaságpolitikájának.
    Akkor sorozatos adóemelésekkel sújtották a cégeket, különösen a magyar agrár- és élelmiszeripari szektort lehetetlenítették el, előnyhöz juttatva a külföldi gazdasági szereplőket. Kormányzásuk alatt a töredékére csökkent a magyar élelmiszeripari vállalkozások száma, és teljesen leépült a magyar húsipar – sorolta a fideszes politikus.
    Hozzátette: ezzel óriási károkat okoztak a magyar gazdaságnak és élelmiszeriparnak, munkahelyek ezreit szüntették meg.
    Böröcz László hangsúlyozta: a Fidesz kormányzása óta Magyarország tartós és stabil gazdasági növekedési pályára állt, a magyar vállalkozások is sorra megvalósíthatják beruházásaikat, amelyeket adócsökkentéssel, gazdaság- és vidékfejlesztési támogatásokkal, valamint államilag támogatott kölcsönökkel segítenek.
    Újraindult a magyar élelmiszeripar is, a magyar árut egyre többet vásárolják mind idehaza, mind külföldön – mondta.
    Kérdésre a dolgozóit elbocsátani kényszerülő Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-ről közölte: ha a kormány azt ígérte, hogy segít, akkor így is tesz majd, a konkrét intézkedéseket valószínűleg a pénzügyi tárca dolgozza ki.

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Vegyél fel hitelt, legyél gyerekgyártó kisiparos és az se baj ha közben el is adósodsz!

O.L.K.T.

A hatalom eszköz

O.L.K.T.

Elkúrták! Nem kicsit…

O.L.K.T.