Borkait megbuktatják ma?

Közgyűlést tart a győri önkormányzat, az eseményen megtekinthető lesz Győr újraválasztott, már nem fideszes polgármestere is.

Hosszas bujkálás után október 31-én a nyilvánosság elé lépett Borkai Zsolt, Győr szexbotránya ellenére is újraválasztott polgármestere, mikor átvette megbízólevelét – a jelek szerint pedig visszatérhetett önbizalma, hiszen a héten újabb közszereplést vállal.

November 7-én, csütörtök lesz ugyanis a győri önkormányzat első, választás utáni közgyűlése, ahol a tervek szerint Borkai is ott lesz; az exfideszes polgármester és képviselők ünnepélyes esküt tesznek, megválasztják az alpolgármestereket, és többek között döntenek Borkai Zsolt illetményéről is.

Az eseményre invitáló meghívó fényképét Pollreisz Balázs, győri MSZP-s politikus tette ki Facebook-oldalára, „Találkozzunk a Városházán!” – üzenettel.

A bejegyzést a Népszava szúrta ki először.

Találkozzunk a Városházán!

Gepostet von Pollreisz Balázs am Montag, 4. November 2019

Kapcsolódó cikkek

Így kell ezt! Csinálj egy fideszes kamubankot…

O.L.K.T.

Hazudnak, ami a csövön kifér.

O.L.K.T.

Rogán Antal eltűnt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!