Borkai-ügy: Újabb érdekes adat került nyílvánosságra Rákosfalvy Zoltánról!

A szexbotrányba és korrupciógyanús ügyekbe keveredett és lemondott Borkai Zsolt győri polgármester ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán nem csak a győri önkormányzatot, hanem a győri Széchenyi István Egyetemet is képviselte – írja a napi.hu az egyetem szerződései nyomán.

Az ügyvédi megbízási szerződést 2018. április 16-án kötötték meg 24 hónapra, tehát 2020. április 15-ig szól. Mindezért Borkai Zsolt ügyvédjét a dokumentum szerint összesen nettó 38,4 millió forint díjazás illeti meg.

A szerződést pályáztatás nélkül, közvetlenül Rákosfalvy Zoltán ügyvéddel (aki a Borkai-féle szexvideókon is látható volt) kötötték meg.

A Napi.hu írta meg korábban, hogy Rákosfalvy Zoltán az egyetemen túl nem csak a győri önkormányzatot, hanem a magyar államot és a győri térség meghatározó gazdasági szereplőit is képviselte bírósági ügyekben.

Azt, hogy Borkai Zsolt ügyvédje jó kapcsolatokat ápol a magyar állammal, az is alátámasztja, hogy a kormánytól nyilvános pályázat nélkül is megkapta a győri, a pécsi és a miskolci kaszinók koncessziós jogát 10 évre.

Kapcsolódó cikkek

Brutális gyorsan gazdagodó Orbán-oligarchák

O.L.K.T.

Kövér László kivetkőzött magából Orbán korábbi kijelentései miatt

O.L.K.T.

Ismét plakátokat tesz ki a Fidesz!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!