Borkai-ügy: Pintér Sándor is megszólalt!

Több miniszternek is nekiszegizte a kérdést Bangóné Borbély Ildikó: repültek-e együtt Borkai Zsolttal, és illetve, hogy

“elfogadhatónak tartja-e egy várost vezető politikustól, hogy olyan botrányos összejöveteleken vegyen részt, ami a sajtóban is megjelent?”

A szocialista országgyűlési képviselő ugyanazt az egyenválaszt kapta a kormánytagoktól, kivéve Pintér Sándor belügyminisztertől, aki azzal egészítette ki a sablonszöveget, hogy

“a botrányos orgiákon való részvételről szóló kérdése sértő és minden ilyen feltételezést és kérdésfeltételt visszautasítok. Valamennyi feltett kérdésére a válaszom: NEM.”

A kimunkált kormánypárti válasz a győri polgármesterrel kapcsolatos érdeklődésre amúgy így szólt:

“a kormány politikusai már több alkalommal elmondták a véleményüket Borkai Zsolt ügyével kapcsolatban. Szeretném arra is felhívni a figyelmét, hogy Borkai Zsolt kilépett a Fideszből. Október 9-én szövegezett beadványát egy kérdésnek álcázott kampányakciónak tekintjük. Engedje meg, hogy ezt kiegészítsem azzal, hogy morális alapú számonkérést nehezen fogadunk el egy olyan politikustól, aki több millió magyar embert sértett meg azzal, hogy patkánynak nevezte őket.”

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Visszafordult a sosem volt migránskaraván

O.L.K.T.

FRISS! Megakarták késelni Vajna Tímeát – egy hekker miatt

O.L.K.T.

Gondolkozott már valaki azon hogy a Fidesz miért nem támadja Karácsony Gergelyt, de annál inkább Kálmán Olgát?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!