Borkai szexbotrány…

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője Borkai Zsolt győri polgármester szexbotránya miatt az olimpiai életjáradékról szóló törvényt is módosítaná, írja a 24.hu.

A frakcióvezető „Az olimpiai életjáradék erkölcstelen magatartás miatti megvonásáról” címmel olyan törvényjavaslatot nyújtott be, amely szerint a járadékot érdemtelenség miatt nemcsak a büntetett előéletű, próbára bocsátott sportolótól vennék el, hanem attól is, aki erkölcsileg súlyosan kifogásolható magatartást tanúst, erkölcstelen életvitelt folytat.

Szabó Tímea szerint Borkai Zsolt olimpiai bajnok, polgármester – a videók, fényképek, információk alapján – súlyosan erkölcstelen, védhetetlen életmódot folytatott. Azt írta, az olimpikonoknak különösen nagy a felelősségük abban, hogy a jövő nemzedékeknek jó példát mutassanak, de Borkai viselkedése méltatlan a többi olimpikonnal szemben is, botránya révén rájuk is rossz fény vetül. Ezek alapján pedig Borkai Zsolt méltatlanná vált, többek között, az olimpiai járadékra.

Arról korábban az Index is írt, hogy magyar sportszövetségeken belül is kiemelt téma lett Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármesterének szexhajós ügye – az ominózus videókban feltűnő ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán érintettségét a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) tárgyalja majd, miután Rákosfalvy elnökségi tag a szervezetben, míg Borkai a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) újonnan felálló etikai bizottsága előtt válaszolhat majd minden bizonnyal kínos kérdésekre. Borkai ügye várhatóan október 31-én kerül a bizottság elé.

Via: 24.hu

Kapcsolódó cikkek

Kósa Lajos, alias Mr 20% 82 édesanyja disznókba fektet.

O.L.K.T.

Ismét leszerelési hullám van a Rendőrségnél – ezrével hagyják ott a rendőri hivatást országosan

O.L.K.T.

Mészáros Lőrinc Röszkénél büntet, aki okosabb mint Mark Zuckerberg

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!