Borkai sertepeltél Győrben

0

Csütörtökön tartja a győri közgyűlés a nyilvános alakuló ülését, és a meghívó szerint a Fideszből kitett Borkai Zsolt polgármester és a képviselők ünnepélyes eskütétele a 2. napirendi pont lesz – írja a HVG.

Pollreisz Balázs, az MSZP városi elnöke a meghívót azzal tette közzé, hogy:

„Találkozzunk a Városházán!”

A szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai kerüli a nyilvánosságot, a sajtó kérdéseire nem válaszolt, csak csütörtökön vette át a megbízólevelét a helyi választási bizottság vezetőjétől.

Azt mondta:

„Szeretnék köszönetet mondani minden győrinek. Az elmúlt egy hónap sem a győriek, sem jómagam számára nem volt egy egyszerű időszak.”

Borkai a 2019-es önkormányzati választás főszereplője lett, miután „Az ördög ügyvédje” blog több körben közölt képeket és szexvideókat egy hajóról, amin Borkai fiatal lányokkal szerepelt.

A blog korrupcióval is vádolta Borkait, többek közt írt „a győri polipról”, aminek a tagjai egész Győrt „behálózták” és „szétlopták”, valamint a „legdrágább dugattyús egymotoros” kisgépről is szó esett.

Az egyik ilyen magángép aznap repült Győrből Budapestre, amikor Borkait berendelték Kövér László házelnökhöz és Kubatov Gábor fideszes alelnökhöz.