Borkai sertepeltél Győrben

Csütörtökön tartja a győri közgyűlés a nyilvános alakuló ülését, és a meghívó szerint a Fideszből kitett Borkai Zsolt polgármester és a képviselők ünnepélyes eskütétele a 2. napirendi pont lesz – írja a HVG.

Pollreisz Balázs, az MSZP városi elnöke a meghívót azzal tette közzé, hogy:

„Találkozzunk a Városházán!”

A szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai kerüli a nyilvánosságot, a sajtó kérdéseire nem válaszolt, csak csütörtökön vette át a megbízólevelét a helyi választási bizottság vezetőjétől.

Azt mondta:

„Szeretnék köszönetet mondani minden győrinek. Az elmúlt egy hónap sem a győriek, sem jómagam számára nem volt egy egyszerű időszak.”

Borkai a 2019-es önkormányzati választás főszereplője lett, miután „Az ördög ügyvédje” blog több körben közölt képeket és szexvideókat egy hajóról, amin Borkai fiatal lányokkal szerepelt.

A blog korrupcióval is vádolta Borkait, többek közt írt „a győri polipról”, aminek a tagjai egész Győrt „behálózták” és „szétlopták”, valamint a „legdrágább dugattyús egymotoros” kisgépről is szó esett.

Az egyik ilyen magángép aznap repült Győrből Budapestre, amikor Borkait berendelték Kövér László házelnökhöz és Kubatov Gábor fideszes alelnökhöz.

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány kemény beszédet intézett Orbán felé! (Részletek)

Rubóczki Tamás

Puzsér Róbert: “Egy nap ki kell törni a mindennapos gyűlöletből”

Rubóczki Tamás

Döbbenetes mondatokat ásott elő Orbán múltjából Szabó Szabolcs!

O.L.K.T.