Borkai Pornósztár Zsolt, az “alfahím”

Alaposan megnéztem Borkai pornóvidóját, és arra a megállapításra jutottam pár év gender studies tanulmányok után, hogy ez az ember nem azért szexelt a jachton a prostituálttal, mert eszeveszett vágyat érzett iránta.

Ez a gruppenszex nem a szexről szólt.

Egy ilyen gruppenszexben a “heteroszexuális” férfiak erektált pénisszel járkálnak egymás előtt. Kb mint azok az danik, akik a pápua őserdő mélyén élnek, és egyetlen ruhadarabjuk a koteka, azaz a pénisztok, amitől a péniszük állandóan félelmetes fegyverként meredezik.
A fallosz hatalmi jelkép. Erektált pénisszel járkálni a gruppenen, mutogatni hetero gruppenben olyan érzés lehet, mint a szovjet tábornokoknak a kitüntetéseiket mutogatni a Nagy Októberi Szocialista Forradalom ünnepén a Lenin Mauzóleum feletti dísztribünön.

Azt nem tudni, hogy Borkai váltott-e pozitúrát, de a videón, melyet tegnap óta többen tekintettek meg, mint a Tények bármelyik adását, Győr fideszes polgármestere nemcsak hátulról közösül a nővel, hanem még le is nyomja. A nő itt neki semmi más csak egy vagina. Borkai ezen a gruppenen nem egy szerelemtől megrészegült férfi, hanem egy alfahím, akinek joga van a csoport nőstényeivel közösülni.
A videón még két férfi szerepel. Az egyik egy kanapén pont Borkaival szemben “szoptatja” (Vámpír Ági kifejezését kölcsönözve) a csajt, míg a harmadik – ő lehet az ügyvéd – életet próbál lehelni csoffadt kis szerszámába.

Ez a jelenet nem a szexről szól, hanem a hatalomról.
Ahogy ezek a szerencsétlenek a kokaint sem azért szívják, mint a rocksztárok, hanem azért, mert a kokain az 500 eurós bankjeggyel hatalmi szimbólum.

Ezeknek a férfiaknak eszükbe sem jutna szexelni, ha a helyszín nem egy jacht lenne, ahova magánrepülővel utaztak, ami előtt és közben a kokaint (a legdrágább drog) 500 eurós bankjeggyel szívták fel.

Ezek az emberek roppant sérültek, és nem lenne szabad hatalmat adni a kezükbe. Nem azért nem szabadna a hatalom közelébe engedni őket, mert megcsalják az asszonyt (kapaszkodj meg: a legtöbben életük során bizony félrekúrnak), és drogoznak (rengetegen drogoznak, én a drogosokat áldozatnak tekintem), hanem azért, mert az életük célja a hatalom, a másik legyűrése.

Ezt az “alfahímet” csak a seggének a színe különbözteti meg egy páviántól. Ennek fehér, az utóbbinak pedig piros. De mind a kettő kontrollt akar. Abszolút kontrollt a csoport számára rendelkezésre álló nőstények és erőforrások felett. Mert ez a hatalom.

És még valami. Egy polgári demokráciában minden párt a hatalom megszerzésére törekszik, mert a hatalom eszköz egy párt számára, hogy a céljait megvalósítsa.
A Fidesz számára azonban a hatalom nem eszköz, hanem a legfőbb cél. Ezért nem szabad a Fideszre szavazni.

Puszi, Gergő!

A bejegyzés szabadon osztható

Forrás: Homonnay Gergely

Kapcsolódó cikkek

A Világbank volt jogtanácsosa kitálal – A Fidesz csak egy bejegyzett cég!

O.L.K.T.

Egyre kaotikusabb a helyzet a Tűzoltóságnál, a vonuló állomány ötöde hiányzik!

Rubóczki Tamás

Stumpf András nekrongyolt Bayer Zsoltnak!

Rubóczki Tamás