Borkai nem csak lányokat, férfiakat is megvett

Fura dolgok történnek mostanság Győrben miután kiderült, hogy Borkai Zsolt polgármester a család az első program jegyében, pornó bulin vett részt egy luxus yachton.

Az esetet követően Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke kedden délelőtt 11 órakor sajtótájékoztatón reagált arra, hogy a győri Jobbik elnöke bejelentette, hogy a párt győri alapszervezete visszalépteti négy egyéni képviselőjelöltjét. Pollreisz a 444tudósítása szerint a történtekre utalva azt mondta:

Úgy tűnik, Borkai Zsolt lányok mellett fiúkat is vett magának.

Az MSZP-s politikus szerint öt nappal az önkormányzati választás előtt már nem tehetnek semmit ez ügyben, az érintett körzetekben nem lesz ellenzéki kihívója a kormánypárti jelölteknek. Megjegyezte egyúttal, hogy polgármester-jelöltre ezekben a körzetekben is szavazhatnak a helyiek, és mint mondta, reményeik szerint a jobbikosok döntése mozgósíthatja az ellenzék támogatóit, így akár jobb eredményt is elérhetnek a többi körzetben.

Pollreisz szerint hatással lehetett a jobbikosok döntésére Borkai Zsolt győri polgármester, szerinte Borkai „a hétfőn felolvasott üzenetében harcot hirdetett, ez annak lehet az egyik állomása”.

Forrás 24.hu

Kapcsolódó cikkek

Roma gyerekként megmutatja, hogy igenis lehet rendes ember

O.L.K.T.

18 keresztet kapott a veronai buszbaleset sofőrje

O.L.K.T.

Volt olyan település ahol a Kétfarkú Kutyapárt a második helyen végzett

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!