Borított Magyar György: Megnevezte az ellenzék legkártékonyabb figuráit

Megnevezte a felelősöket Magyar György az ellenzék sztárügyvédje.

A Klubrádió Megbeszéljük című műsorban beszélt Magyar György sztárügyvéd méghozzá szokatlan nyíltsággal. Mint fogalmaz, pesszimista ha az ellenzéki oldalra néz, de nagyon kell örülni annak, hogy létrejött valamiféle ellenzéki együttműködés, mert így talán az októberi önkormányzati választáson a nagyobb városokban néhány indulójuk sikert érhet el.

Ha pedig a győzelmet szerző politikusok őszinték, tisztességesek, és a jövőben is együttműködnek, akkor 2022-re felépülhet az ellenzék.
Ősszel talán le lehet verni egy-két cölöpöt, de ha ezek gyengék maradnak, vagy elmossa őket a gazdasági vagy politikai érdek, akkor az ellenzék megint nem csinált semmit – mondta Magyar György ügyvéd.

Az ellenzéki ügyvéd arról is beszélt, hogy kik is azok az ellenzéki felelősök, akik a Fidesz 2/3-át okozták. Szerinte:

“Schiffer Andrást, az LMP volt társelnök és Vona Gábort, a Jobbik egykori vezetője a fő felelős.”

Magyar György szerint ezek a politikusok az elmúlt években rengeteg rosszat tettek az ellenzéki együttműködésnek, mindent megmozgattak, hogy akadályozzák azt, majd a legutóbbi elbukott választás után, 2018-ban vették kalapjukat, és itt hagyták a többieket.

Azóta viszont egy teljes mértékű összekovácsolás lett az ellenzékből, amit meg kell tartani, ha Fideszt el akarják takarítani a kormányzásról.

A Budapesti esélyekről úgy foglamazott:

“Budapesten ragyogó ellenzéki főpolgármester-jelöltet talált az ellenzék az előválasztás révén, ez a politikai innováció bejött, a fővárosban és több vidéki nagyváros után vannak esélyei az ellenzéknek a parlamenti választásokon is.”

Kapcsolódó cikkek

Csigolya és gerincnélküliek: “Nemzetegységet építő beszédet mondott a miniszterelnök úr!”

O.L.K.T.

Elhelyezés nélkül kerülhetnek utcára a lakók! Kérjük osszátok!

O.L.K.T.

A képen egy sötét fideszes parasztot rejtettünk el. Megtalálod?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!