Bolsevik-kommunista ellenforradalmat vízionál a CÖF!

Csütörtökön a rendőrség egyébként megfigyelőtornyot épített a Kossuth tér és a Szalay utca sarkához. Ezzel kapcsolatban a Kiszelly Zoltán kormányközeli politológus azt írta Facebookon, hogy ez a biztonsági óvintézkedések

“csak a Soros-hálózat várható “szokásos” provokációinak rögzítését, és az esetleges provokatőrök jobb azonosítását szolgálják”.

A kormány kedvenc civilszervezete, a CÖF szerint

“Az országgyűlési választások vesztesei a magyar emberek megérdemelt nyugalmát megzavaró tüntetéseket szerveznek a demokrácia és államiságunk ellen.”

A CÖF szerint szombaton gyászfelvonulást tartanak az ultraliberális eszmék végelgyengülését észlelő, hatalomra éhező álszövetségek. A CÖF közleményének legvadabb bekezdése:

“A bolsevik-kommunista ellenforradalmi hagyományokkal élni veszélyes forgatókönyv. A magyarországi ellenzéki pártoknak, a vereség tapasztalatait elemezve nem hőbörgésre, hanem átgondolt megújulásra van szükségük. A brüsszeli bürokráciának pedig előbb-utóbb tudomásul kell vennie, hogy az európai emberek otthonukat ajtóról ajtóra fogják megvédeni az illegális bevándorlás és a terrorizmus ellen. Az uniós összlakosság tudja és vallja, hogy a haza minden előtt és a nemzetállamok szuverenitása nem kerülhet kufárok kezébe.”

 

olkt.hu/index.hu

Kapcsolódó cikkek

Napvilágot látott a BKV és a T-System korrupció!

Rubóczki Tamás

Schmuck Andor máris visszalépne, persze feltételekkel

O.L.K.T.

Már lehet fogadni, hogy ki lesz a miniszterelnök.

H Miklós

Hozzászólok