Boldogságszintmérés!

0

Kiértékelve a rezsiutalvánnyal kapcsolatos első reakciókat a kormány rendkívüli ülése úgy döntött, hogy további lehetőségekkel kápráztatja el a nyugdíjasokat.
Az MTI tájékoztatása szerint Rogán Antal vezetésével mérni fogják az idős generáció, utalvány okozta boldogságszintjét.
Az első 100 legboldogabb egy-egy aláírt, Németh Szilárd, a Pacalfőzés rejtélyei című szakácskönyvének tulajdonosa lehet
Az első 50 legboldogabb egy-egy dedikált fényképet is kap Orbán Viktorról, valamint ismét megnézheti a vezér tusványosi beszédét.
Az első 30 legboldogabbnak egy-egy dombornyomásos beutalót postáznak. Ezt felmutatva soron kívül, a várólistát megkerülve jutnak egy végbéltükrözéshez a Kútvölgyi kórház felújított szárnyában.
Végül, az első 10 legboldogabbnak egy-egy reprezentatív, 2Rule márkájú járókeretet nyújt át személyesen Kásler Miklós azzal a szenzációs tulajdonsággal felszerelve, hogy, ha páciens ránehezedik, a keret megszólal és Orbán Viktor hangján kíván boldog karácsonyt.

Szerző: Gábor Breyer

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!