Bloomberg: “Mitől gazdagodik ilyen látványosan Mészáros Lőrinc?!”

0

A kedvező magyar befektetési környezetről ír a Bloomberg, ami a jól teljesítő gazdaságnak köszönhető.
A részvények várakozáson felül jól teljesítettek eddig is, de most minden eddiginél jobb eredményeket produkálnak, miközben világszerte a gyengülés jelei tapasztalhatóak – hangzott el a Klubrádió nemzetközi lapszemléjében.

A bérnövekedések és a magas fogyasztás a motorja a jó tőzsdei adatoknak, s ezzel a közép-európai térségben kiemelkedő teljesítményt produkál hazánk. Az erre vonatkozó prognózisok hosszútávon is garantálható növekedésről szólnak.

Két céget emeli ki az elemzés, az OTP-t és a Mol-t, amelyek különösen jól teljesítenek, miközben megjegyzik azt is, hogy az Orbán barátja, Mészáros Lőrinc kezében lévő Opus, miközben a tőzsdei kitettsége mindössze 2,7%-os, mégis tizenhatszoros növekedést ért el. A magyar börze a felzárkózók és fejlett gazdaságok piacain a 4. helyre küzdötte fel magát.

 

Via: bloomberg.com

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!