Biztos forrásból tudom: Orbán nemsokára távozik

A kulturális bizottság fideszes elnöke (a teljes Fidesz-média kórusával egybehangzóan) bejelentette, hogy Gothár zaklatási ügye miatt a Katona József Színház igazgatójának is távoznia kell.

Nekem ugyan minden zaklatóról – legyen bármilyen világnézete – sötét véleményem van, de (a Gothárt a színházból eltávolító) Máté Gábor igazgatóval más a bajuk.

A szabad és független szellemű Katona már régen szúrja a szemüket. De a javaslat azért megfontolandó. Velem lehet beszélni.

Jó, legyen így: minden szexuális botrány miatt az elkövető mellett távozzon a főnöke is. Akkor Borkai után most nyilván Orbán is csomagol.

Csak soká tart neki, mert sok a cucca.

Szerző.: Lendvai Ildikó volt szocialista alelnök.

Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor: “Mi nem vagyunk hajlandóak azt csinálni, amit Brüsszel diktál”

Rubóczki Tamás

Öngyilkos sztárkönyvvizsgáló, simlis koronatanú, választások előestéjén halálra gázolt ellenzéki polgármesterjelölt, az állammal kötött cégeladás után váratlanul elhunyt makkegészséges középkorú vállalkozó!

O.L.K.T.

Botrány a győri városházán!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!