Biztos ami biztos! Oviban is kevlár mellényt visel

0

A propaganda szerint népszerűbb mint Széchenyi…akkor mégis…
Valaki magyarázza el nekem, hogy országunk vezére, Magyar-hon védője, akit a nép vakon követ, mitől fosik már! A Cinege utca évek óta lezárva, hatalmas erők védik a Főnököt, bárhova megy, kigyúrt testőrök hada fedezi testével az esetleges támadásoktól, a parlamentben még a liftben is, bár alig férnek be, körbe veszik a TEK emberei.
Ha elmegy külföldre tiltakozni, a tömegben is óvják őt a közpénzen utazó kigyúrtak, de az még mind nem elég, a legjobb kevlár golyóálló mellény feszíti drága mellét és hátát.

Viktor! Ne csináld, szeretünk! Annyi jót tettél velünk már, semmi okod az aggodalomra!
Vagy te máshogy érzed?

Furcsa nyomokat vett észre egy Orbán Viktorról a Parlamentben készült fotón Kónya Péter, a Szolidaritás képviselője tavaly év végén. A volt honvéd alezredes, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének exelnöke ért a dologhoz, és azt állítja, hogy a miniszterelnök golyóálló mellényt viselt a zakója alatt.

Ez a mai napig így lehet, Orbán a függöny mögé bújik képviselő társai elöl, az ellenzék elöl, a Parlamentben is TEK-es testőrkiséretben közlekedik, golyóálló mellényben él, dolgozik (lop), esetleg még alszik is. Nem beszélve a napi teendőkről amit egy miniszterelnöknek meg kell/ene csinálnia. De lehet a mellény viselése nem engedi. Kónya ez nyíltan megkérdezte Pintér Sándor belügyminisztertől. Ami így hangzott:

“A Parlament épülete hazánk egyik legjobban őrzött objektumai közé tartozik, ahol számos védett személy végzi a munkáját. Orbán Viktor miniszterelnök a napokban mégis golyóálló mellényben vett részt a parlament plenáris ülésén, melyet egy fotó is rögzített.”