Biztos a táskának is vett jegyet a suttyócska a vonaton!

BIZTOS A TÁSKÁNAK IS VETT EGY JEGYET!

Orbán ilyen fiatalokat akar: “akik a jég hátán is megélnek”.

Erdélyi Veronika írása.

Gratulálok a fiatalember szüleinek, jól sikerült a gyereknevelés. A fiatalember a szemembe nézve közölte, hogy “sajnos a hely foglalt”.
Tette mindezt a vasárnap délután a Balaton déli partjáról Budapestre haladó gyorsvonaton, ahol már többen álltak mikor felszálltunk.
Végig itt álltunk mellette, de természetesen nem jött senki elfoglalni a helyet. Remélem eljut a családjához és megdicsérik otthon.

Suttyóka a vonaton./Kép. Facebook

Update: A fiatalember megfenyegetett, hogy feljelent, ezért levettem a képeket. 😀 Egyébként kifejtette, hogy a MÁV a hibás, mert nem indít elég kocsit és több jegyet ad el a vonatra, mint ahány hely van rajta. No comment.  Büdös bunkója… jah sérti a jogait…mi?? Ne bazz… nagyanyám meg áll Pestig mi???

 

olkt.hu/Facebook

<script type=”text/javascript” async=”true” data-ad-type=”iframe v2.0″ charset=”utf-8″ src=”//hu.search.etargetnet.com/generic/uni.php?g=ref:66083,area:300×250″></script>

Kapcsolódó cikkek

Akkor én nyíltan vállalom hogy hazaáruló vagyok, soha nem fogadtam el hogy az ország miniszterelnöke legyél Orsós! Főleg hogy csalással lettél az!

O.L.K.T.

Orbán és Semjén milliárdokkal támogatni fogja az Etióp egyházat!

O.L.K.T.

A II. kerületi Fidesz törvényt sértett

O.L.K.T.