BIZTATÁS

0

Erre van szüksége az ellenzéki pártoknak, hogy a nép élére állva utcára hívják a demokrata többséget. Október 13-i győzelmünk után ez elég furcsán hangzik, pedig igaz, meggyőződtem róla. Százával láttam a nekem megküldött pártvezetői válaszokat, amiket arra a kérdésre adtak sok ellenzékinek: miért nem megyünk tüntetni, hogy tömegünkkel visszaszorítsuk az ismét utcára menő rezsim-szolgákat?

Az összkép ennyi: nincs önbizalmuk. Úgy érzik, nincs most az egységes ellenzék támogatóiban elég akarat és elszántság, hogy visszafoglaljuk a közterületeket, megmutatva mindenkinek, kik is vannak többen. Ez pedig tulajdonképpen jó hír mindannyiunknak, akik máris indulnánk tüntetni. Ha február 16-án sokan leszünk a Várkert Bazárnál, hogy élőben értékeljük Orbánt, pártjaink is felbátorodnak, és az élre állnak.

Ha nekünk, civileknek sikerül többezer embert mozgósítanunk a magunk szűkös erőforrásaival, akkor az egységes ellenzék pártjainak sokszor ennyit sikerül. És akkor meg is teszik, mindannyiunk üdvére. A feladatunk tehát adott, ellenzéki honfitársaim. Mozgósítani, és ott lenni február 16-án, mert ezen múlik, hogy létrejön-e egy elsöprő erejű összellenzéki tüntetés, és hogy pártjaink ismét az egység útját járják, egymással szembeni pótcselekvéseik helyett. Rajtunk múlik. Rajtunk pedig ne múljon.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg