Bíróság: nem szabad Fásy Zsüliettre azt mondani, hogy tehetségtelen szartartály

„szőke fosgyáros”, az „álgipsy álking álénekes”

Bíróság: nem szabad Fásy Zsüliettre azt mondani, hogy tehetségtelen szartartály

Apja hátára csatolt fosgép, mulatós undormány, műhajas műember – ezen kifejezések egyikét sem lesz szabad emlegetni Fásy Zsüliettel és Fásy Ádámmal kapcsolatban.

Máris döntés született a Fásy kontra Szily ügyben: a hajnalban bilincsbe vert 444-es újságíró megrovása után a bírónő ismertette azon kifejezések listáját, amelyek használata azonnali elhurcolást és megrovást von maga után.

Így Fásy Zsüliettel kapcsolatban az újságírók nem írhatják majd le a „szőke fosgyáros”, az „álgipsy álking álénekes”, valamint a „beszélni és szöveget értelmezni sem tudó, de szerencsére énekelni sem tudó kisfosy” szóösszetételeket. Ezen kívül nem szerepelhet egy mondatban Fásy Zsüliett és a tehetségtelen, borzalmas, hallgathatatlan, parasztvakító melléknevek bármelyike.

A bíróság ugyanitt azt is kimondta: Fásy Ádámmal kapcsolatban nem szerepelhet ténymegállapításként az, hogy „a zeneipar legkártékonyabb gonosztevője”, valamint az „Orbán Viktor seggében élő playback-hobbit” kifejezés is tiltott lesz a jövőben.

Az üggyel kapcsolatban szerettük volna megszólaltatni Szily Lászlót is, de még nem tért magához a sokkból.

Forrás:Hír Csárda

Kapcsolódó cikkek

Orbán szerint a Soros féle civil szervezetek megtámadták a magyar katonákat és rendőröket

Rubóczki Tamás

A Jézuska hozza a megállapodást?

H Miklós

Őrület: Az új szövetségi kapitány máris Orbán seggét nyalja!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!