Bíróság: nem szabad Fásy Zsüliettre azt mondani, hogy tehetségtelen szartartály

„szőke fosgyáros”, az „álgipsy álking álénekes”

Bíróság: nem szabad Fásy Zsüliettre azt mondani, hogy tehetségtelen szartartály

Apja hátára csatolt fosgép, mulatós undormány, műhajas műember – ezen kifejezések egyikét sem lesz szabad emlegetni Fásy Zsüliettel és Fásy Ádámmal kapcsolatban.

Máris döntés született a Fásy kontra Szily ügyben: a hajnalban bilincsbe vert 444-es újságíró megrovása után a bírónő ismertette azon kifejezések listáját, amelyek használata azonnali elhurcolást és megrovást von maga után.

Így Fásy Zsüliettel kapcsolatban az újságírók nem írhatják majd le a „szőke fosgyáros”, az „álgipsy álking álénekes”, valamint a „beszélni és szöveget értelmezni sem tudó, de szerencsére énekelni sem tudó kisfosy” szóösszetételeket. Ezen kívül nem szerepelhet egy mondatban Fásy Zsüliett és a tehetségtelen, borzalmas, hallgathatatlan, parasztvakító melléknevek bármelyike.

A bíróság ugyanitt azt is kimondta: Fásy Ádámmal kapcsolatban nem szerepelhet ténymegállapításként az, hogy „a zeneipar legkártékonyabb gonosztevője”, valamint az „Orbán Viktor seggében élő playback-hobbit” kifejezés is tiltott lesz a jövőben.

Az üggyel kapcsolatban szerettük volna megszólaltatni Szily Lászlót is, de még nem tért magához a sokkból.

Forrás:Hír Csárda

Kapcsolódó cikkek

Őrület! Másfél milliárdból “Nemzeti” borkincstár indul!

Rubóczki Tamás

Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba

O.L.K.T.

Tállai suttyonban találkozgat Garancsival! (+Videó)

Rubóczki Tamás

1 hozzászólás

Csilla Malicsek 2018. február 3. at 3:37 du.

Pedig zsülike a fos és szartartály határán billeg, vajon melyikbe esik? Amíg a zizzentzovi és családja giccsförmedvénye uralkodik, a fos és szar egyenértékű marad, minthogy az is.

Válasz

Hozzászólok