Bíróság elé állították a másik fideszes, hazug pribéket is

0

Sajnos egyelőre nem a közgondolkodásban okozott mérhetetlen károk miatt.

A TV2 Tények műsorvezetője bíróság elé került, miután egy állatvédő beperelte – szúrta ki az AcNews, de az Színes ÁSZ is beszámolt róla.

A portál azt írja, hogy egy Wegera György nevű állatmentő jelentette fel a műsorvezetőt egy korábbi, Tényekben elhangzott riport miatt, illetve azért, mert ő olvasta be az adásban az általa kifogásolt “hírt”.

A Tények honlapján még ma is megtalálható a 2018 novemberi “riport”, aki bírja idegekkel, meg is nézheti a TV2 honlapján.

Wegere a bíróság folyosóján próbált beszélgetni is a “pénzért bármit” kategóriájú “hír”olvasóval, de a jelek szerint Gönczi ilyen közegben már nem szeret annyira szerepelni, mint a kormánymédiában.

ÉLŐ!❗️BOTRÁNYOS TV2 PER.❗️GÖNCZI GÁBOR A TÉNYEK MŰSORVEZETŐJE A VÁDLOTTAK PADJÁN❗️❗️MENEKÜL KÉRDÉSEINK ELŐL GÖNCZI GÁBOR A KAMUHÍR FELOLVASÓ❗️PERÉDI, A TETOVÁLT ÁLLATMENTŐ RÁNK TÁMADT❗️

Gepostet von Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. am Dienstag, 14. Januar 2020

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!