Beütött a válság: Vajna Tímeának „gyorsan le kell adnia az igényeiből”

“Nagyon rossz most Andy Vajna özvegyének” című rovatunk következik.

Timi egyik barátnője a Borsnak nyilatkozott a napokban, elmondta, hogy egy cég visszavette Vajna Tímeától az autót, amit eddig vezetett, így az özvegynek férje korábbi kocsiját kell használnia. Szegény.

De itt még nincs vége. Előfordulhat ugyanis, hogy abban a villában sem maradhat tovább (ugyanis lejár a bérleti szerződés), amiben a producer haláláig lakott. Hát milyen világ ez?

Félretett pénze, úgy tudom, nincsen. Sürgősen lejjebb kell adnia az eddigi igényeiből, mert a jelenlegi helyzet szerint egyszerűen nincs más választása.

– tette hozzá a barinő.

Persze Timike előtt ennél több út is áll, elvégre, dolgozhatna akár rendszeresen és keményen, mint mondjuk bárki más. Ha pedig ez nem megy, akkor is biztosan megtalálja majd a számítását, hiszen tudjuk, remek az „üzleti érzéke”.

Kapcsolódó cikkek

Kilépett a Jobbikból Vona Gábor!

O.L.K.T.

A virágtartós(kaspós) hölgy ismét intelligensen kommunikál… VIDEÓ

O.L.K.T.

Lépcsőházi találkozás

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!