Besz@rás : Bayer Zsolt tüntetést szervez a rasszizmus ellen: ez nem Hírcsárda, hanem a valóság!

0

Bayer Zsolt a rasszizmus elleni harc fő partizánjává lépett elő, amikor is sikerült meglovagolnia egy olyan “témát”, amit megpróbálnak Niedermüller Péter DK-s polgármesterre ráhúzni. A fideszes publicista tüntetést is szervez egy olyan mondat miatt, amely épphogy a rasszizmusra hívta fel a figyelmet.

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés” – mondta Niedermüller az ATV-ben.

Magyarra lefordítva ez arról szól, hogy a Fidesznek már mindenki ellenségkép, kivéve a fehér, keresztény heteroszexuális férfiak (na és persze az ő szemléletükben esetleg a körülöttük lévő nők másodrangú állampolgárként.) “Ez a családelképzelés” – így fogalmaz a DK-s politikus, vagyis hogy az autoriter kormány ideája ennyi és nem több. Nem fér ebbe bele sem cigány, sem meleg, sem migráns, sem piréz.

Forrás:http://ellenszel.hu/2020/01/28/bayer-zsolt-tuntetest-szervez-a-rasszizmus-ellen-ez-nem-hircsarda-hanem-a-valosag/?fbclid=IwAR1DRb6caYS1JQQnWjAiFY02qPKFAnx2E2ZXI1QQ3PyRRTLf5KcT2ok2toA