Bencsik András tettlegesen bántalmazná Tordai Bence országgyűlési képviselőt! (Videó)

0

Zuckerberg, a Facebook cenzorai “mind becstelen gazemberek”, Tordai “szájtépő provokátor”, akit Bencsik nemtelen egyszerűséggel úgy fejbe vágna, hogy felfordul és tombol a baloldal-keltette gyűlölet, amit majd jól megszívna – belecsapott a Sajtóklub hétfőn este a lecsóba.

“Úgy fejbe vágtam volna, hogy felfordul”

– majd zavartan finomított: “hanyatt esik”.

Karácsony népe….

Mit gondol ez a mindenhol mindenben megbukott Karácsony Gergely, hogy ez az Ő népének tetszik? (…) Vagy, ha az Ő népe ilyen, akkor Isten irgalmazzon Budapestnek, Magyarországnak….
– futtatta eszméjét Bencsik András.

Szentesi-Zöldi nem kételkedik…

A jó öreg pártállami – az előző – időket sírta vissza, amikor arról beszélt, hogy mi lehet jó megoldás a hasonló esetekben: hát a rendőrség – jött rá. Ahogy az már Pikóéknál bevált….

„Szerinetem az ő népének ez tetszik (…) pont ezt várják Karácsonytól és a barátaitól. (…) Ezek rendészeti kérdések, kell ott két embernek lenni, aki provokátort fog és elvisz onnan.”

Nincs töltetlen fegyver….

Ezt Önök szerint kinek üzenhette Szentesi-Zöldi, aki előre vetítette – túlnézve a Tordai-Karácsony-alázáson –, hogy ha nem is holnap, de egyszer az a gyűlölet, ami felhalmozódik azon az oldalon, az szükségszerűen kisül (…) ezek az emberek vabankot játszanak (…), amit csinálnak, annak az eredménye vagy rajtuk, vagy az utódaikon fog csattanni, ez a gyűlölettömeg, amit valamilyen módon tragédiába fog fulladni. (…) A saját sírjukat ássák….

Most álljunk meg!

Tényleg él olyan közöttünk, aki nem a fizetéséért, hanem meggyőződésből azt gondolja, hogy a gyűlöletet nem Orbán gerjesztette és teszi a mai napig? Nem akarok álnaív lenni, ezt beveszi valaki?

De csitt, szívem…. vissza a jelenbe, 2019 Magyarországára!

Amikor a kocsmában egy vendég túl sokat ivott és állatmódra viselkedett, mint ez a Tordai Bence (…) a pincér egyik kezével megfogta hátul a gallérját, másikkal hátulról a nadrágját és így megemelte, amitől az ipse előre dőlt és elveszítette az egyensúlyát. Kivezette és kidobta az utcára.

– révedt a múltjába a magyardemokratás Bencsik András.

Mindezt annak felvezetésére adta elő, hogy Tarlós kérjen fel erős, intelligens(?) őrző-védőket, akik a legyeket elhessegetik