Bencsik András testvére kemény üzenetet küldött a Fidesznek!

Meglepő kijelentés egy kormánypárti újságírótól.

Bencsik Gábor, a Demokrata blogjának állandó szerzője (nem mellesleg a Demokrata főszerkesztőjének, Bencsik Andrásnak (CÖF) a testvére) meglepő írást tett közzé Facebook-oldalán – vette észre a 444.

A kormánypárti újságíró szerint ugyanis nem árt a Fidesznek vigyáznia, mert a túlóratörvény miatt az ellenzék feladta nekik a leckét keményen, miszerint mindent erőből nem szabad megoldani.

Sokezer ember azonban dühös. A Fideszre dühös, a kormányra, személy szerint Orbán Viktorra. Azért dühös, mert úgy érzi, semmibe veszik, a kormány mindent erőből visz keresztül. Ennek nem kellene így lennie. Nem jó az országnak, és nem jó a kormánypártoknak sem. Ettől az ellenzéktől, ezektől az ellenzéki pártoktól nem kell tartanunk. De a düh életre hívhat valami komoly erőt is, amely, ha építeni nem is tud, rombolni igen.
Az nem mentség, hogy az ellenzéki politikusok tökéletesen félreértik a helyzetet, és azt hiszik, attól fúj a szél, hogy forog a szélmalom lapátja. A szél ugyanis valóban fúj. Olyan erős szél, amilyen nagyon régen nem fújt már.
Fel van adva a lecke. Vizsgáznunk kell belőle

– írja bejegyzésében Bencsik Gábor.

Sokezer dühös emberPróbálom megérteni, mi történik, próbálom megtanulni a leckét, amit most az ellenzék feladott….

Posted by Bencsik Gábor on Tuesday, 18 December 2018

 

 

olkt.hu/444.hu

Kapcsolódó cikkek

Tovább szakad a gát a rendőröknél, folyamatosan özönlenek a panaszok a megalázó fizetésekről és most már a börtönőrök is csatlakoztak!

Rubóczki Tamás

Olimpiát rendeznének, de a működésképtelenség határán van a vonatközlekedés Pest megyében

O.L.K.T.

Ismét erőszakot alkalmaztak az országgyűlési képviselőkkel szemben!

Rubóczki Tamás