Becsület, tisztesség? Az meg mi a fene?

0

Az az ember akinek a legfedhetetlenebbnek kellene lennie egy országban, köztörvényes bűnöző.

Felsorolhatnám az összes köztörvényes bűncselekményét a Kedves Vezetőnek, de az igen hosszú lenne a sor…. Mégis Magyarország elbutított népe Istennek, de legalább félistennek gondolja ezt a skizofrén beteg embert.

Ember nincs,  aki annyit lopott volna Magyarországtól, a magyar emberektől, mint ez a gazember. És ezt nem egyedül tette. Hanem bűnszervezetben. Minden bűncselekményéhez talált  hasonló beállítású, bűnöző típusú partnert is. …”Zsák a foltját”, ahogy mondani szokás. Hosszú felsorolásba kezdhetnék, Pintértől, Rogánon, Lázáron, Farkas Flórin, Kósán, Mészároson, Garancsin,Vajnán, sőt Polt Péteren át aki vád helyett védi, mint tettestárs….stb… egészen a saját-“saját lábán álló”vejéig, aki sohasem fog börtönbe kerülni 13 milliárd forint ellopása után sem.

Az egyszerű, csupán élni akaró embereket becsukják néhány kiló gallyfa ellopásáért, mert csak kis meleget szeretne a gyerekének….de az igazi, milliárdokat lopók…. ezek elérhetetlenek. Érinthetetlenek. Mert tőlünk erre képviselet és a haza szolgálata helyett hatalmat kaptak, amivel sikeresen vissza is élnek. Közben Magyarországot lerabolták. A saját kedvük, ízlésük szerint formálhatták az alkotmánybíróságot, a médiatanácsot, az ügyészségeket, bíróságokat, önkormányzatok ugyancsak lopásra szakosodott bűnöző és kapari polgármestereit, akik nem bennünket és az igazságot szolgálják, hanem urukat és feljebbvalóikat. közben bennünket, adófizetőket igyekszenek hamis propagandákkal (Sorosozás, migráncsozás ) elbutítani.

Kép: Vérvételre várva:

Tönkre tették azt ami a magyar embereknek fontos. Pld az egészségügyet, az oktatást. Általunk nyert pozíciójukkal megosztották hamis propagandával a magyar népet. mindenkit mindenki ellenségévé tettek a nemzetre való hivatkozással. Egymásnak uszították a különböző társadalmi rétegeket és az “Oszd meg és uralkodj” elv révén ellenségképet vizionáltak a magyar emberekben. Közben 700 ezer aktív , dolgozni és élni vágyó fiatalt az ország elhagyására kényszerítettek. Itt már csak az öregek maradtak, kik  féltvén az életük munkáját, és azt hogy már fásultak és fáradtak – egyszerűen elbutítottak Orbánék és a saját szolgájukká képeztek ki őket akik, ha kell értük még “békemenetre is felvonulnak” és Istenként tisztelve őket, szépen zombikká váltak.

De még ez sem elég.

Magyarország parazitái oly’ mértékben elszemtelenedtek, hogy már a törvénytől, az igazságszolgáltatástól sem félnek( (hiszen már ők mondják meg, hogy ki a jó ember és ki az akit el kell tenni láb alól. (sok érdekes haláleset főződik Orbán uralkodásához-ezt tudjuk mind’ ) Aki útban van, vagy börtönbe megy, vagy a kecskeméti akácos homokjába temetve). És a buta magyar csak tűr, fizeti az adót és közben örül, hogy enni tud adni a gyerekének.

Magyarország gazdaságilag lehetetlen helyzetbe került. Az államadósság 27,5 ezer-milliárdra rúg és közben tétlenül nézi, hogy gazdái eladják az országukat hosszú, soha meg nem térülő beruházásoknak a számukra könnyű pénz reményében. Ezzel Magyarország hosszútávú jövőjét is meghatározván. Deviza és aranytartalék már nincs, nincsenek magyar gyárak, üzemek, csupán bedolgozók lettek a magyarok külföldi autógyáraknál aprópénzért, melyet természetesen agyonadóztatás folytán megint csak Orbánék tesznek zsebre. Minél szegényebbé teszik az embereket, azok annál jobban ragaszkodni fognak ahhoz a kevéshez amijük maradt. Ez az orbáni stratégia.

A rendszerváltáskor a magyarok viszonylag jól éltek. Mi voltunk a szocialista blokkban a “legvidámabb barak”. De hiányzott valami….Az egyének szabadsága és a DEMOKRÁCIA. Mostanra odáig jutottunk, hogy 800 ránk hozott törvénnyel korlátozták már a magyar emberek mozgásterét. Listázás, megfigyelés és az egyéni szabadságjogok szűkítése folyik gőzerővel.

Itt tartunk kedves honfitársaim.

Lenne ebből kiút, de a magyarok elgyávultak és elbutúltak.  Az elbutítás egyik része az, hogy el kell hinnünk, hogy csakis Orbán és bűnöző társaitól függenek a mindennapjaink. Ezért sokan még csak át sem merik gondolni, hogy milyen szabad élet várna rájuk, ha végre kiszakítaná a testéből ezt az egyre elviselhetetlenebb parazita-hadat. Inkább kussol, behódol és megpróbálja az egyéni sorsát kellemesebbé tenni, minek részévé vált a más ember iránti gyűlölet…különösen, ha az illető cigány, zsidó, vagy más származású, esetleg “migráns”. De még a csapból is a hamis propaganda folyik.

Itt tartunk ma kedves barátaim.

Vajon lesz-e még élhető minden igyekvő magyar számára Magyarország? Vajon merünk-e megszabadulni az élősködőinktől?

OLKT

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!