Bayer Zsolti: “a liberálisok a törökök v@l@gát nyalják”

0

Zsoltit idézzük.
“Tessék mondani, mi a redvás, búbánatos, ótvaros, telebaszott lófasznak kellene nevezni a török megszállást?” – tette fel a nagy kérdést a mindig kulturált Bayer Zsolti még 2016-ban. Mert Zsolti akkor épp a sajátos „stílusában” kiakadt a „balliberális médiatúlsúlyra”, hogy a török megszállást márpedig tessék néven nevezni. De akkor hogy a redvás, búbánatos, ótvaros, telebaszott lófaszba lehet, hogy azon nem akadt ki Bayer Zsolti, mikor Orbán a török megszállást úgy jellemezte, hogy: „nemzeteink nagy fiai feszültek egymásnak”?

Egészen pontosan: Bayer Zsolti 2016 májusában nagyon felhúzta magát azon (is), hogy az Index és a 444 diplomáciai botrányként értékelte, hogy L. Simon László, az akkori kulturális örökségvédelemért felelős államtitkár a Tatai Patara Török kori Történelmi Fesztiválon mondott ünnepi beszédében rabságnak, vallási háborúnak, megszállásnak nevezte a török uralmat Magyarországon.

Mindezt úgy kommentálta, hogy:

Tessék mondani, mi a redvás, búbánatos, ótvaros, telebaszott lófasznak kellene nevezni a török megszállást?
Új program van liberáliséknál, most, hogy kötelező a törökök valagát nyalni? Mostantól a hódoltság egy nagyszerű babazsúr volt, amely megalapozta a vidám sokszínűségünket? Hm?

Egyelőre nem tudjuk, hogy Zsoltinak hogy tetszett a tegnapi, nem is kötelező, sokkal inkább önkéntes török-valagnyalása, de hátha majd a Sajtóklubban kibeszélik Orbán-valagnyalás közben.

Forrás Zsúrpubi

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!