Bayer Zsolt undorító hangnemben szidalmazta Nagy Blanka gimnazistát!

Az Echo Tv vasárnap esti műsorában Bayer Zsolt mielőtt vendégül látta Szijjártó Péter külügyminisztert, beszélt többek között Nagy Blanka 18 éves gimnazistáról, aki egy kecskeméti tüntetésen elmondott, nagyon dühös, káromkodós beszéddel vált ismertté.

Bayer Zsolt a diáktüntetőről azt mondta:

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!”

A videót közlő 444.hu szerint Bayer Zsolt azért húzta fel magát ennyire, mert Krúdy Gyula vagy az ő idejében gimnazistának lenni „ethosz volt”. Aztán megalapították a Fideszt huszonévesen, kommunistákkal hadakoztak, és volt tétje annak, mit csinál az ember:

„Mégiscsak benne volt a pakliban, hogy ha börtönbe talán már nem is visznek el, de hogy az egyetemről mindannyiunkat kirúgnak, az minimum benne volt a pakliban”

– mondta.

De Bayer nem emlékszik arra, hogy „bajszos szarnak, fasznak és miegyébnek” titulálták volna mondjuk Grósz Károlyt, mert az embernek volt egy érettségije, ezért nem jöttek a szájára ilyen szavak. Bayer szerint most „semminek semmi tétje”, az ellenzékiek pedig abból próbálnak maguknak hősi pózt varázsolni, hogy ezt megengedhetik maguknak.

Végül ezt üzente Nagy Blankának:

„No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”

Forrás: 444.hu

Kapcsolódó cikkek

Derüljön ki az igazság az azeri 9 milliárddal kapcsolatban!

O.L.K.T.

Tarjányi Péter: Brutális a politikai propaganda!

O.L.K.T.

Október 23: Gigatüntetés! Kérem osszátok!

Rubóczki Tamás