Bayer Zsolt szerint az új-zélandi mészárlást Brüsszel szerveztette meg!

Nem várt kihívás elé állította a kormánypropagandistákat a 49 ártatlan muszlim férfi, nő és gyerek halálával járó új-zélandi tömegmészárlás, hiszen a rongyosra koptatott migránsozás egyik alappillére, hogy a muszlim bevándorlók hozzák magukkal a terrorizmust a fejlett nyugati világba. Új-Zélandon azonban egy fehér, keresztény férfi gyilkolt a mecsetekben, aki vállaltan rasszista és bevándorlásellenes nézeteket hirdetett. Egy ilyen terrortámadás után más ízt kap a keresztény kultúra védelme, amelyre Orbán Viktor is hivatkozott március 15-én.

Nos, a Fidesz lovagkeresztes nehézfiúja, Bayer Zsolt megtalálta a megoldást. Blogbejegyzésében nemes egyszerűséggel arra tett konkrét utalásokat, hogy az új-zélandi Christchurch városában történt terrotámadást talán a bevándorláspárti titkosszolgálatok szervezték meg.

Erre több minden is utal az összeesküvés-elméletek termékeny vidékére tévedő Bayer szerint, például:

  • „Christchurch… Vagyis Krisztustemplom, vagy ha úgy jobban hangzik: Krisztus temploma – ez így együtt a legtökéletesebb névválasztás ahhoz, hogy a kereszténységhez is tapadjon végre egy terrortámadás”.
  • Közelednek az európai parlamenti választások, a bevándorlásellenes erők pedig erősödnek Európában, nekik pedig rosszul jön a terrortámadás.
  • „És akkor láss csodát! Már a merénylet estéjén „kiderül”, hogy a 28 éves ausztrál tömeggyilkos a közelmúltban járt Magyarországon. De most komolyan, hogy micsoda véletlenek vannak!”
  • „Hát hogyan is lehetne ezentúl Hunyadira hivatkozni, ha egyszer egy ártatlan muszlimokat lemészároló gyilkos állat is az ő nevét írta rá a fegyverére?”

Nos, ha mindezt végig gondoljuk, akkor bizony tényleg úgy néz ki ez a christchurchi merénylet, mint egy titkosszolgálati akció – vonja le a következtetést Bayer. Ezúton gratulálunk.

Kapcsolódó cikkek

Sehol az országban nem lehet kapni az epilepszia elleni legfontosabb gyógyszert

O.L.K.T.

Jocha Károly nagyon megküldte Dzsudzsák Balázst!

Rubóczki Tamás

Benkő “seggnyaló” Tibor mellet lehet Németh Szilárdból a Honvédelmi minisztérium államtitkára!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok