Bayer Zsolt: Szanaszét kell verni a civilek pofáját és taknyukon, vérükön kell őket kirángatni a parlamentből…

0

Közösség elleni uszítás miatt feljelentést tesz az Együtt politikusa Bayer Zsolt ellen – írja a hvg.hu.

A publicista egy vasárnapi rádióműsorban beszélt a civil törvény ellen a Parlamentben tiltakozó aktivistákról. Így: “Ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön. (…) Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat.”

A feljelentést tevő Berkecz Balázs szerint „Orbán kegyence nem fenyegethet senkit veréssel, főleg nem nyilvánosan, főleg nem egy közösséget.”

Feljelentést tesz az LMP is

Szél Bernadett, az LMP társelnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy ismételten feljelentést tesz Bayer ellen (április közepén a tüntetőket fenyegette, akkor azért jelentette fel a párt).
A politikus ezt írta bejegyzésében:
“(…) Azért jelentem fel, mert a fizikai erőszakot szavak előzik meg, és most már ott tartunk, hogy mindkettő párhuzamosan jelen van a hazai közéletben és ez így nem mehet tovább. Elég a viszkető tenyerű fideszesekből.”

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!