Bayer Zsolt is lakást bérel a Várban!

Tavaly szeptemberben jutott egy 49 négyzetméteres Úri utcai önkormányzati lakáshoz Bayer Zsolt, az ingatlanért azóta havi 31737 forintos bérleti díjat fizet, írja a 24.hu. A publicista a lappal közölte: lakáscsere útján jutott a lakáshoz, egy budai agglomerációban fekvő hetven négyzetméteres házat adott érte. Hozzátette: számlákkal tudja igazolni, hogy legalább 10 milliót költött a lakás felújítására, amivel szerinte az önkormányzat vagyonát gyarapította. Bérleti díjként pedig ugyanannyit fizet, mint az előző lakó. Végül azt üzente: 

“szokjanak le végre arról, hogy mindenkit baszogatnak, aki merészel a Várban lakást szerezni magának ilyen módon.”

Na, most fröcsögje, hogy miért ilyen kevés a bérleti díj, és honnan volt 10 000 000 -ja a felújításra. Nem kellene előre támadni, most védekezni kellene. Ha ő mindenkit meg tud szólni mindenért az alpári stílusában, akkor viselje, hogy most ő került terítékre.

Ennyi.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

A budira is golyóálló mellényben megy Orbán!

Rubóczki Tamás

Győri polip: Rejtélyes Maldív-szigeteki utazásokról, milliárdos lopásokról ír az ördögügyvédje

O.L.K.T.

Juncker nem teheti meg, hogy ne utálja Orbánt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!