Bayer Zsolt Göncz Árpád nevét gyalázta! (+Videó)

Bayer Zsolt adásban tudta meg, hogy az Árpád-híd lábánál lévő területet Göncz Árpádról nevezik el. Azt javasolta, hogy le kell verni a táblát. Az Echo TV Sajtóklub című műsorában dobta be Huth Gergely, a kormányközeli Pesti Srácok főszerkesztője, hogy az Árpád-hídnál lévő metrómegállót át fogják nevezni Göncz Árpád városközpontra – olvasható a Sztárklikk cikkében. A műsorban Huth még hozzátette, hogy Árpád vezér helyett lesz Göncz Árpád, erre gurult be Bayer Zsolt, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett közíró.

“Nem, ne legyen, ha kiírják az Árpád helyére, hogy Göncz, akkor oda kell menni, és le kell verni!”

Lovas Zoltán publicista arról próbált magyarázni, hogy a Fővárosi Közgyűlés döntése ezt megelőzte, ám Huth letorkolta, hogy a BKK saját hatáskörében járt el, miután a XIII. kerületi “kiváló szoci” polgármester, Tóth József kitalálta az átnevezést. A hvg.hu cikke szerint a Fővárosi Közgyűlés 25-1 arányban úgy döntött nemrég, hogy az Árpád-híd pesti hídfőjénél lévő területet annak átrendezése után Göncz Árpád városközpontnak fogják hívni – ennek lesz része a metrómegálló átnevezése.

 

(OLKT/Propeller)

Kapcsolódó cikkek

Véletlenül felépítettek a Lázár-család földjeinél egy kastélyt! (+Videó)

Rubóczki Tamás

Dobrev Klára és Karácsony Gergely közös sajtótájékoztatója

O.L.K.T.

A nép hangja…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!