Bayer Zsolt ezúttal leköcsögözött és ócska retkes prolizott három iskoláskorú fiút!

„Most hozzám látogattak el a Lenin-fiúk. Három beszédhibás, izzadó tenyerű kis köcsög. És össze-vissza hazudoznak. Leginkább azért, mert fogalmatlan seggfejek. Mind egy gé (M1G). Másodsorban azért, mert sejtelmük sincs arról, mi mit jelent. Persze, ez nem jelent felmentést semmi alól. Úgyhogy innen folytatjuk. Addig is tanuljatok, érdeklődjetek, kérdezzetek, ne maradjatok ilyen ócska kis retkes prolik”- idézi Bayer Zsolt blogját a Hvg.hu. A szavak három, a bérelt lakása előtt akciózó momentumos aktivista diákra vonatkoznak. Bayer még feljelentést is kilátásba helyezett.

Bayer Zsolt publicista.

A Momentum ifjúsági tagozatának három iskolás tagja akciózott Bayer Zsolt bagóért bérelt budavári lakása előtt, innen a kormány házi publicistájának reakciója. Pedig a fiatalok vulgaritások nélkül fejezték ki azt, hogy míg sokak számára a lakhatás komoly probléma, Bayer botrányosan olcsón lakik a Várban.

Az akcióról a Mérce készített videót:

Bayer Zsolt 32 ezer forintos albérlete előtt akciózik a Momentum TizenX. Élőben a Mércén!

Posted by Mérce on Tuesday, 2 April 2019

Kapcsolódó cikkek

Hadházy Ákos: Na, pont ezért fél a Fidesz az Európai Ügyészségtől.

O.L.K.T.

A hét vicce: Hiába: a kampány az kampány, avatni pedig kell…

O.L.K.T.

Alföldi Róbert szerint kulturális dzsihád zajlott, de “most beszarás van erősen”!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!